Czy moglibyście się podzielić informacjami odnośnie Kołobrzegu? Jak dostać się do elitarnej jednostki NIVEA? Jak wygląda test sprawnościowy w Kołobrzegu? czy są to sekcje 1- bieganie, 2- płyanie np 500m, 3- 50m? Jakie są szanse dostania się tam do pracy? Ile osób mniej więcej przyjeżdza na Test? jak wygląda praca? czy są treningi jak tak jak często? czy można zatrudnić się tam na 1 miesiąc?
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi Pozdrawiam
_________________ LIFE IS MORE IMPORTANT THAN PARTY
2003- MR
2006 - RW
2007- Sternik Motorowodny
2007- American red cross
* Lifeguard training and First AID
* CPR/ AED For the profesional rescuer
*Bloodborne patthogens training PDT
co roku są organizowane zawody NIVEA dla ratowników WOPR.u jednakże impreza coraz częściej przeradza się w lige dla zawodowców... 4 lata i 3 lata temu wygrywała USTKA ponieważ trenerem a takze szefem plazy był jeden z trenerów kadry narodowej... w ostatnich dwóch latach jest podobnie w Kołobrzegu... w tej jednostce scigaja się najlepsi z najlepszych!! rywalizacja jest bardzo ostra... Każdy kto zwycięza zostaje delegowany do Kadry ratowniczej WOPR na mistrzostwa europy a potem swiata w tamtym roku odbyły się w Kaliforni.. więc warto... jesli ktoś ma info jak mozna się dostac tam to bede bardzo wdzięczny... kiedy są egz itd;))
2003- MR
2006 - RW
2007- American red cross
zespoły startujące w zawodach nivea reprezentują gminę a nie kąpielisko, dlatego impreza zamiast promować kąpieliska i ratowników - promuje "miasta" i zatrudnionych przez ich zawodowców
miałem okazje przebywać i współpracować z kąpieliskiem przez 4 dni przy okazji akcji "bezpiecznie lato z pzu"
moja ocena dla kąpieliska oraz pracy ratowników jest na 5+
nie zauważyłem aby brakowało rąk do pracy, każde stanowisko to nawet 5 ratowników (zatrudnionych), dodatkowe patrole piesze aż do godziny 22-23, stanowisk kilkanaście
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 4:19 pm
Ja mam takie pytanie odnośnie pracy nad morzem. Jak to wygląda.Przykładowo jadę nad morze na 2 miesiące i co? pracuję codziennie? Od poniedziałku do niedzieli? Są jakieś wolne dni od pracy? Przepraszam, może to idiotyczne pytanie. Mimo wszystko, mam nadzieję, że ktoś mi odpowie, bez niepotrzebnych sprzeczek słownych. Pozdrawiam
tak codzienie od 10.00 do 18.00 przewaznie nie ma dni wolnych.. są jak jest zimno i wywieszona jest flaga czerowna... choc i tak na danym stanowisku zostaje rat... np 2 z 5
2003- MR
2006 - RW
2007- American red cross
Do wyżej wymienionych zarobków przewidziana jest premia w wysokości 20 % zarobków .
Podanie o prace oraz CV proszę składać na adres:
Mosir Kołobrzeg
ul .Łopuskiego 36-38
78-100 Kołobrzeg
Czynniki wpływające na kolejność zatrudnienia to:
wynik testu sprawnościowego
termin wpłynięcia podania ,
doświadczenie w pracy nad morzem
dodatkowe uprawnienia
znajomość języków obcych
Dla osób starających się o prace i wstępnie zakwalifikowanych przewidziany jest test sprawności na morzu .
Termin pracy: 1.07.2008 -31.08 2008 .
Można składać podania na 1,2 miesiące .
Przewidywany termin stawienia się do pracy 29.06.2008 . w tym tez terminie przewidziany jest test sprawnościowy .
Tak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy .
Gdyby cos uleglo zmianie oczywiscie pojawi sie informacja .
Pozdrawiam .
_________________ Instruktor ratownictwa
Starszy Sternik motorowodny
Pletwonurek III
Trener plywania II kl.
KPP
BLS-AED
Mam następujące pytania:
1. czy etatowa tzn. na umowę o pracę?
2. czy podane stawki to za 5 czy 7 dni pracy w tygodniu?
3. czy jest ubezpieczenie od NNW?