Ma ktoś może namiary na osobę, która obstawia w tym roku plaże w dębkach (nie mylić z dąbkami;) Jak wygląda baza, jedzenie, ogólnie warunki pracy. Jeżeli ktoś wie coś więcej to bardzo proszę o jakiś adres, numer, maila itp.
chyba w debkach raptem jedna wieza stała z jakąś budą na plaży?
Dokładnie tylko 100 m kąpieliska, 4 ratowników.
tytus napisał/a:
Jak wygląda baza, jedzenie, ogólnie warunki pracy
Mieszkamy w drewnianym domku na plaży( stan domka bez rewelacji). Wyżywienie we własnym zakresie, płaca ok 2000 brutto( dla RW). Bez rewelacji sprzętowych.
tytus napisał/a:
Ma ktoś może namiary na osobę, która obstawia w tym roku plaże w dębkach (nie mylić z dąbkami;)
Ja w tym roku zbieram ekipę na Dębki
Pozdrawiam !!!
wikluch Wypowie się, choć w ostateczności Ratownik WOPR
Ja byłem Ratownikiem społecznym w Karwieńskich Błotach II ale bylem z moją Ekipą w Dębkach i warunki są nie najgorsze może w domku jest trochę zimno ale za to bliziutko do roboty:D
a i z tego co poznałem ekipę z zeszłego roku to bardzo zgrana paczka najlepiej wspominam Pióra z Tczewa :D
P.S
PIÓRO MASZ POZDROWIENIA OD ERNESTA DO ZOBACZENIA
_________________ 2007- Młodszy Ratownik WOPR
2008- Sternik Motorowodny
2008- Ratownik WOPR
2008- Ratownik DAN czyli:
- BLS
- Oxygen First Aid for Aquatic Emergencies
- AED
2008- Starszy Sternik Motorowodny
chyba w debkach raptem jedna wieza stała z jakąś budą na plaży?
Dokładnie tylko 100 m kąpieliska, 4 ratowników.
tytus napisał/a:
Jak wygląda baza, jedzenie, ogólnie warunki pracy
Mieszkamy w drewnianym domku na plaży( stan domka bez rewelacji). Wyżywienie we własnym zakresie, płaca ok 2000 brutto( dla RW). Bez rewelacji sprzętowych.
tytus napisał/a:
Ma ktoś może namiary na osobę, która obstawia w tym roku plaże w dębkach (nie mylić z dąbkami;)
Ja w tym roku zbieram ekipę na Dębki
Pozdrawiam !!!
Nie potrzebujesz młodszego na staż? Jeżeli tak to prosiłbym o jakieś namiary maila, czy telefon i będę dzwonił.