odgrzeje moze kotleta ale mialem 3 ratowniczki spoleczne nad morzem w wieku 15 lat i bardzo mi sie przydaly. dzieki nim moglismy patrolowac wiekszy odcinek plazy niestrzezonej w czasie bardzo zlych warunkow na morzu. wyplywane byly bardziej niz niejeden z was. jedna tylko z nich ratuje do dzis i majac ukonczone 19 lat mogla by juz kierowac wieza bo spedzila 4 sezony nad morzem na kapielisku gdzie ludzi jest od ...
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!
Ankka Wypowie się, choć w ostateczności ratownik wopr
ale żeby kierować wieżą mogła 19stolatka ktoś wcześniej musiał jej pozwolić być młodszym niż zazwyczaj społecznym (tylko dlaczego: bo tak dobra czy córka szefa?a może wszystko naraz)
_________________ Wiesz dlaczego Cię lubię?- bo najlepiej na świecie odgrzewasz kopytka z biedronki -
(tylko dlaczego: bo tak dobra czy córka szefa?a może wszystko naraz)
mialem nadzieje ze zmotywuje a widze ze wzbudzilem zazdrosc... jest doskonala technicznie i wciaz chlonie nowa wiedze a do tego uzywa glowy nie tylko do rozbijania fali... po 4 sezonach pracy z nia sam zaczelem traktowac ja jak mlodsza siostre:) wiec nie zdziwilbym sie gdyby szef traktowal ja jak corke:)
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!
Ankka Wypowie się, choć w ostateczności ratownik wopr
ejże do zazdrości to jeszcze duuużo brakuje ;p podziwiam dziewczynę- dzięki takim jak ona może upadnie kiedyś mit, że ratowniczki nadają się tylko do kąpania kolonii
[ Dodano: Wto Kwi 01, 2008 5:41 pm ]
monisiak13 napisał/a:
Społecznie pracowałam na basenie i nad morzem.W roku 2008 chciałabym podjąć pracę na jakimś akwenie wodnym w woj.zachodniopomorskim , najlepiej w okolicach Wałcza.
Mam 15 lat ( 180 cm wzrostu ,szczupła i wysportowana) i zgodę rodziców na podjęcie pracy.