Wysłany: Sob Cze 16, 2007 2:12 pm Spoleczna praca - jak z przyjeciem?
Witam,
czy jest problem z dostaniem pracy spolecznie w charakterze MR? Chodzi mi o to, czy nawet gdy juz maja na kapielisku komplet ratownikow to nie bedzie problemu z przyjeciem mnie spolecznie? Jak to wyglada?
a co tu dużo mówić, w tematch praca masz namiary na jednostki odpowiedzialne(np. MOSIR itd) za zatrudnianie ratowników, zadzwon i spytaj, jesli chcesz wiedzieć gdzie najlepiej odbywac staż, to poszukaj gdzie najlepiej się pracuje. Tyle z mojej strony.
_________________ Jeśli już coś robisz, rób to dobrze...
No kurde, człowieku pomyśl! PO prostu rób szkolenia, pływaj szybko i dobrze, miej silne nogi do cholowania i łapy do wyciągania, wraz z brzuchem i plecami i po prostu umiej rozmawiać spokojnie i miło z ludźmi bez cienia złości na twarzy. "Tylko" tyle.
Po co takie elementarne pytania zadawać na forum, zapytaj kolegów ratowników, co bardziej rozgarniętych.
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 1:50 pm Re: Spoleczna praca - jak z przyjeciem?
MrUkAs napisał/a:
Witam,
czy jest problem z dostaniem pracy spolecznie w charakterze MR? Chodzi mi o to, czy nawet gdy juz maja na kapielisku komplet ratownikow to nie bedzie problemu z przyjeciem mnie spolecznie? Jak to wyglada?
Nie ma problemu z dostaniem się społecznie do pracy zarówno nad morzem jak i na basenach, nad jeziorami itd.
Pzdr
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 4:11 pm Re: Spoleczna praca - jak z przyjeciem?
Mateusz18 napisał/a:
MrUkAs napisał/a:
Witam,
Nie ma problemu z dostaniem się społecznie do pracy zarówno nad morzem jak i na basenach, nad jeziorami itd.
Pzdr
No i o taka, sensowna odpowiedzi mi chodzilo. Dzieki. :piwo:
To może byście powiedzieli gdzie chętnie przyjmuja społecznie za wyżywienie i zakwaterowanie? (tylko nie piszcie: patrz biała lista pracodawców) ja już dzwoniłem do wielu miejsc i nigdzie nie znalazłem nic porządnego.
W Dziwnowie, Dziwnówku, MIędzyzdroje, Mrzeżyno (polecam, tak samo Dziwnówek i Dziwnów). Oprócz plaż publicznych poszukaj sobie hoteli i prywatnych plaż, tam też na pewno szukają zwsze społeczniaków
Pytań jak pytań, ale odpowiedzi niektórych są jeszcze głupsze !!
MrUkAs napisał/a:
Witam,
czy jest problem z dostaniem pracy spolecznie w charakterze MR? Chodzi mi o to, czy nawet gdy juz maja na kapielisku komplet ratownikow to nie bedzie problemu z przyjeciem mnie spolecznie?
Problemów przeważnie nie ma, w końcu chcesz pracować za darmo. Musisz zadzwonić na konkretne kąpielisko i sie zapytać o warunki takiej pracy. Poczytaj sobie równierz troche w dziale PRACA tam znajdziesz prawie wszystko co potrzebujesz.
Najlepiej pogadać ze znajomym ratownikiem- on na pewno Ci pomoże- przedstawi Twoje zadania, obowiązki. Dostanie społecznej pracy to nie problem, w końcu im sie to opłaca A tak serio to na 100% będziesz mile widziany na prawie każdym basenie/kąpielisku.
_________________ 2007 - MR
2007 - KDP/CMAS* P1
2008 - Sędzia pływania II klasa