Na targi pracy szedlem wlasnie z mysla o pracy na plazy a nie na baseniq przyhotelowym czy poszczaniu ludzi na zjezdzalni Niestety jak kolega JAJO napisal na "piach" bardzo ciezko sie dostac i naprawde trzeba sprawdzic sie zeby tam trafic wiec o pracy na plazy tak "z biegu" raczej nie ma co liczyc A podobno jest czego zalowac gdyz wedle informacji jakie podawala stacja TVN za miesac pracy nad oceanem mozna wyciagnac 12000 zl Ehhh.. Pozdrawiam
Prawdopodobnie trzeba przejsc jakis ich qrs lub testy ktore potwierdza nasze umiejetnosci Z innego punktu widzenia trzeba zrozumiec ich podejscie do kwesti zatrudnienia gdyz praca na oceanie to nie przelewki dlatego tez selekcja musi byc ostra aby nie bylo przypaq gdy ktos kompletnie nieprzygotowany bedzie zabezpieczal plaze.
Jestem pewien ze duza liczba ratowniqw z Polski z naszymi umiejetnosciami napewno znalezlaby zatrudnienie na tamtejszych akwenach Pozdrawiam
o to widze ze Rewal przebija w zarobkach nawet Mrzeżyno. A myslałam, ze gorzej byc nie może
swoją drogą jak to mozliwe, ze pracowales po 12 godzin dziennie- nie jest tak, że wszystkie plaże miejskie są strzeżone w godzinach 9-17?
Ostatnio zmieniony przez Ishtar Wto Gru 13, 2005 5:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączył: 12 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: Ozorków k. Łodzi
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 8:30 pm
SPROSTOWANIE CO DO GODZIN : OCZYWIŚCIE NA PLAŻY STALIŚMY OD 9 DO 17 ALE POTEM DOPIERO ZACZYNAŁA SIE PRACA NA BAZIE. SZEF WYKORZYSTYWAŁ NAS JAK TYLKO MÓGŁ.
Wiek: 20 Dołączył: 12 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: Ozorków k. Łodzi
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 8:50 pm
TZN . NAPRAWIANIE DOMKÓW W KTÓRYCH MIESZKALIŚMY NP. ELEKTRYKI , SPRZĄTANIE BAZY , RÓŻNE PRACE NAPRAWCZE. KOLEŚ BYŁ NA TYLE BEZCZELNY ŻE KAZAŁ NAM ŚMIECI WYNOSIĆ NA PLAŻE. WYSŁUGIWAŁ SIE NAMI NA KAŻDYM KROKU
Pytanie moje wiaze sie z tym ze slyszalem iz w Slupsq nawiazali wspolprace z Niemcami i co roq maja mozliwosc wyrobienia sobie niemieckich uprawnien po kilqdniowym qrsie majacym na celu uzupelnienie Polakom tych rzeczy ktore maja Niemcy na qrsach a ktorych u nas brak (glownie chodzi o poslugiwanie sie nowoczesnym sprzetem
zgadza sie co roku niemcy przyjezdzaja z DLRG ze swoja mlodzieza szkola sie na MRW a my szkolimy sie w ich systemie na srebrna odznaka (dokumenty to pomaranczowa skladana ksiazeczka)
sam bylem w gronie szczesliwcow ktorzy zdobyli ta odznake teraz staram sie dostac do pracy do niemiec
frezee a mozliwosc zdobycia niemieckich uprawnien wlasnie w taki sposob jak Tobie sie to udalo maja jedynie ratownicy ze Slupska i okolic Czy ja z innej jednostki WOPR moglbym wziac udzial w tym przedsiwzieciu i zdobyc w/w uprawnienia Jakie warunki nalezy spelniac i moglbys napisac na czym polega to szkolenie Pozdrawiam