Poza tym jeżeli leżysz sobie na kocyku na plaży i jesteś na urlopie to niewiele powinno Cię interesować co robią ratownicy
Nie wiem. Jak ja byłbym na urlopie, to właśnie wtedy najbardziej by mnie interesowało to, co robią ratownicy. Myślę, że każdemu kto przychodzi na plażę strzeżona zależy najbardziej na bezpieczeństwie i chciałby mieć je zapewnione. Gdyby o tym nie myślał poszedłby sobie na niestrzeżoną i robił sobie, co mu się tylko podoba. Ale to tylko tak odbiegając od tematu.
super pseudo ratowniku a innymi slowy glupia pipko!!!!!
dziewczyny powinny byc w ratownictwie i niemozna ich dyskryminowac, owszem trzeba je spradwdzac! ale facetow tez trzeba sprawdzac!! widzialem nie jedna laska ratowiczke ktora swietnie plywala, dawala rade na wioslowce, miala swietne podejscie do dzieci na koloniach a co niektoe znam co BL-K potrafily same do wiezy w pionie postawic!! jak i rowniez bojki metalki takie wielkie rzucac do morza, i prosiaki betonowe nosic po plazy. takze nie pisz takich pierdol pajacu!!
KASZKIET- 6 sezonów nad morzem - NIECHORZE POGORZELICA
_________________ RATOWNIK WOPR
STARSZY STERNIK MOTOROWODNY
PLAZA MORSKA OGÓLNODOSTEPNA W NIECHORZU : 2001,02,03,04,05,06,
2008 powrot!