Dokładnie przynależność do danej jednostki WOPR niema nic wspólnego z zameldowaniem. Jest tu tylko jedna ważna kwestia. Poinformuj obie jednostki o zmianie przynależności. Chodzi o to, aby twoja karta identyfikacyjna znajdowała się w jednostce, do której należysz.
Racja. Trzeba złożyć rezygnację jeśli nie podoba Ci się w danej jednostce i po sprawie Dla nich jesteś niezłym portfelikiem, dlatego wybieraj dowoli i przynależ tam gdzie jakość usług jest największa! We Wrocławskim WOPRze są mało miłe panie dlatego ja przepisuję się do Legnicy.
We Wrocławskim WOPRze są mało miłe panie dlatego ja przepisuję się do Legnicy.
gratuluje decyzji !
wybór jednostki pod względem przyjemnych pań za biurkiem
podaj inne powody zmiany jednostki - przedstawiony wyżej powód jest trochę niepoważny
jak najbardziej poważny. Trzepią kasę na szarych ratownikach, to mozemy chyba czegoś od nich wymagać, nie? Jednym, ale nie najistotniejszym powodem dla którego ja uciekłem ze swojego macierzystego WOPR była również niekompetentna obsługa w biurze i niedoinformowanie przez pracowniczkę biura. Pozdrawiam
We Wrocławskim WOPRze są mało miłe panie dlatego ja przepisuję się do Legnicy.
Jakoś nie zauważyłem, żeby były nie miłe... Jeżeli chciałem się czegoś dowiedzieć, a ostatnio dosyć często odwiedzałem baze, nie było zadnego problemu.
Zgadzam się z mati82. Jest to trochę absurdalny powód na zmianę jednostki.
Ale przecież każdy ma własną wolę i może zadecydować o tym, gdzie chce być. Każda osoba może mieć własne kryterium, komuś zależy na jednym, innej osobie natomiast na zupełnie czymś innym
Niezrozumiałaś mnie kompletnie. Chodzi o to, że WOPR jest jednostką zarabiającą na siebie jak każda inna, mimo że jest państwowa, a ci którzy jej płacą są jakby jej klientami. O klienta należy zabiegać aby mieć dochód, a więc nie lekceważyć, nie olewać lecz być miłym i zapraszać zamiast wypraszać. Mile widzianbe są również promocje, imprezy, szkolenia itp. We Wrocławskim mi tego brakuje... A wy, drodzy woprowcy macie pełne prawo zmienić jednostkę bez tłumaczenia się DLACZEGO tak jak ja to musiałam tutaj uczynić, nie musicie też mieć żadnych powodów. Ja skorzystałam z tego prawa, i wybrałam jednostkę tam, gdzie będzie poprostu lepiej! Zachęcam do tego wszystkich, którzy chcą aby ich pieniądze szły dla jednostki która się naprawde stara a nie tylko ciągnie.