Wysłany: Czw Lip 13, 2006 11:03 am Kurs w okolicy Rzeszowa, Łańcuta
Witam,
Chciałem sie dowiedzieć gdzie w okolicach najlepiej Łańcuta koło Rzeszowa odbywaja sie kursy na ratownika wodnego.
Proszę o informacje i z góry dziękuje.
sprecyzuj troche bo kiedys ratownik wodny byl tym kim dzisiaj jest ratownik WOPR - chyba ze ogolnie chodzi Ci o ta nazwa jako ratownika nad wodami - w tym przypadku kurs na mlodszego ratownika mozesz odbyc np w Rzeszowie na plywalni (www.rzeszow.pl/wopr) lub nad Solina - wszystko co potrzebne znajdziesz na w/w stronie
_________________ 2006 MR | 2006 płetwonurek CMAS/P1 | 2007 RW | 2008 NPLQ | 2008 AED | 2008 Chubb's Fire Warden Certificate | 2008 First Aid at Work
Jeżeli byłbyś jeszcze zainteresowany kursem wyjazdowym (nad Solinę) spróbuj skontaktowac się z bieszczadzkim WOPR'em, bo z rzeszowskiego jest już ostatni kurs na który egzamin wstępny się juz odbył. A dzisiaj miałam przyjemność przebywać w bieszczadzkiej bazie WOPR i otrzymałam nieoficjalne informacje o tym że jest przewidziany kolejny kurs na młodszego ratownika mimo że na stronie www nic o tym nie pisze...
Natomiast kurs w Rzeszowie (o ile znajdą się chętni) odbędzie się prawdopodobnie w październiku.
Podkreślam, że są to informacje nieoficjalne dlatego upewniajcie się dzwoniąc...
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 7:09 pm
Witam. Jezeli chodzi o kurs na Mlodszego Ratownika WOPR, odbedzie sie on w Bieszczadzkim WOPR na Bazie centralnej w Polanczyku(na cyplu) start (tj. Egzamin wstepny 14.08.2006 godz. 10:00 ) koszt to 470-500zl. Pozdrawiam