Dokładne informacje uzyskam 25 10. i na pewno przekaże.Nawiązując do naszej wczorajszej rozmowy tel. to co napisałem to informacje o których słyszałem że maja wejść w życie,natomiast masz racje zaczekajmy na oficjalną uchwałę bo już nie raz żeczywistość spłatała nam figla.Pzdr
Sopockie WOPR organizuje pełne szkolenie KPP oraz szkolenie przygotowujące do egzaminu z KPP (osoby, które uzyskały uprawnienia ratownika WOPR przed 1 stycznia 2007 r.).
Szczegóły na www.wopr.sopot.pl
Szkolenie rusza pod koniec października, odbywa się w piątki, soboty oraz niedziele.
Egzamin na początku grudnia.
Wiek: 21 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 72 Skąd: mazowieckie
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 12:49 pm
Ja jestem z mazowieckiego i byłem za Grudziądzem, a dokładnie w miejscowości Grupa na KPP, 10 października.
Kurs fajny, miła atmosfera, instruktorzy i lekarze z "najwyższej półki"
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 10:27 am Morski Śródlądowy Pływalni
Tak jak pisałem wcześniej,RW mający uprawnienia na dzień 31.12.2006. uzyskują wszystkie 3 specjalizacje automatycznie i nie obowiązuje ich opłata za każdy stopień.Wpisy otrzymują po okazaniu zaświadczenia o zdaniu egzaminu KPP.Uprzedzając pytanie niema żadnej uchwały na w/w temat ponieważ jest niezasadna bo RW (31.12.2006) takie uprawnienia posiada automatycznie.Przypominam wszystkim RW(31.12.2006) że mają możliwość recertyfikacji KPP do marca 2010,po tym terminie będą musieli zaliczyć kurs 66 godz. Pzdr