maciek570 Wypowie się, choć w ostateczności KARTA PŁYWACKA
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 2:33 pm Karta pływacka
Czesc chce zdac na karte pływacka i mam takie pytanie ile NAPRAWDE kosztuje kurs i tak juz mam kurs na jutro zamówiony ale chcialem powiedziec o jednej zeczy wczoraj dzwonilem do basenu w darłowie tam jeden z ratowników zawołał 80 dych a 100 bez wchodzenia do wody juz miałem przyjmowac tą oferte ale na forum zobaczylem ze tak naprawde jest tanszy wiec dzwonie do szczecinka a tam ratownik chce 20 zl prodsze o komentaze
darłowie tam jeden z ratowników zawołał 80 dych a 100 bez wchodzenia
zadzwoń do niego jeszcze raz i powiedz mu żeby sie w tyłek pocałował przegięcie na maksa
_________________ 2007 SRW
Mr.Bartson BAD - Bardzo Aktywny Działacz Młodszy Ratownik
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 4:40 pm
zwykła karta pływacka kosztuje chyba wszędzie - 20zł
a specjalna karta "żółty czepek" - 40zł
I te ceny to jest chyba standard wszędzie, jak ratownik chce więcej to znaczy że chce sobie na tym zarobić.
Cytat:
i mam takie pytanie ile NAPRAWDE kosztuje kurs
nie ma czegoś takiego jak kurs tylko przychodzić umawiasz sie na egzamin i tyle, koleś patrzy jak pływasz, przepłyniesz to co masz przepłynąć no i karta "zdana" i potem czekasz aż ją dostaniesz i po wszystkim
_________________ Elita Elity Elitarnych Elit
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 6:13 pm
juz zalatwilem jade jutro za 20 zł do szczecinka ale nad kąpielisko miejskie brrr.. damy rade:D
Eee tam wal od razu na kurs na młodszego trochę zapłacisz, ale po sezonie zwróci Ci się i będziesz miał satysfakcję, że coś robisz dobrego;p A żółty czepek to wedlug mnnie niepotrzebny bajer. Pzdr
żółty czepek daje swego rodzaju satysfakcje, że przepłyniesz taki dystans
Karta pływacka daję również satysfakcję ale trochę młodszym, lecz się nie przydaje Wymagana jest podczas kursu na Młodszego Ratownika WOPR ale nie zawsze
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 3:25 pm
Juz po wszyskim zdalem a woda miala 17 stopni
Mr.Bartson BAD - Bardzo Aktywny Działacz Młodszy Ratownik
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 11:58 pm
no to ładnie... a co tu miałbyś nie zdać ??? zapisz sie na najbliższy kurs młodszego ratownika i zarobisz za jednym zamachem żółty czepek a potem będziesz mógł się cieszyć pracą na basenie/plaży/jeziorze wstąp do grona WOPRowców