Wysłany: Sob Lip 14, 2007 10:09 pm Egzamin na patent motorowodny - POMOCY!
Jutro mam egzamin na patent motorowodny, ale na wykladach nic nie notowałem i nie mam bladego pojecia gdzie moglbym znalesc jakies informacje przydatne na ewentualny egzamin teoretyczny (jesli taki jest, a raczej jest)... pomozcie mi! Moze macie jakies linki itd...
Własnie ten egzamin nie organizował wopr.
A co do egzaminu, to bez problemu zdałem, opdowiedziałem na pare łatwych pytań, a pływanie juz miałem wczesniej zaliczone...
przedstawia daty kursów. Jak mniemam, napisałeś tylko kursy związane z ratownictwem wodnym. Jakim więc cudem zrobiłeś RW, skoro patent robisz na przełomie 07/08?
Wiek: 22 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 75 Skąd: miasto włókniarzy
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 5:12 pm
Przecież nie trzeba mieć sternika motorowodnego, żeby zdać na RW. Owszem trzeba mieć dokument potwierdzający konkretną umiejętność np. patent Żeglarza Jachtowego, st. P1/CMAS* itp. sternik motorowodny jest jedną z tych rzeczy.
eselfunk ale patent sternika motorowodnego jest najłatwiejszy do zrobienia. Najpierw zrobić jak najmniejszym nakładem sił RW a potem dopiero dodatkowe kursy. A i żeby zdać RW trzeba coś umieć