[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 7:11 pm ]
Witam wszyskich ratowników zainteresowanych odrobieniem stażu i zdobyciem doswiadczenia, oferta dotyczy pracy na plaży w gminie REWAL.
Kurwa Limon chodzi Ci o te żenujące zawody pomiędzy Rewalem a Niechorzem? Daj sobie spokój, bo jak dla mnie te niby zawody nie były wyznacznikiem niczego :/
niufel BAD - Bardzo Aktywny Działacz sie gra sie ma
No własnie o ustwianiu to wy troche wiecie tylko ze wam w 2005 roku nie wyszło:)wtedy tez poziom był żenujący wiec nie praw mi tu morałów! {o ile byłes wtedy nad morzem?}A co do tematu to zapewniam cie ze mam pojecie o tym i o owym niech cie o to głowa nie boli! Ja tu nie zamierzam nikogo atakowac tylko smieszne sa dlamnie niektóre postawy jeżeli juz na cos patrzysz to patrz obiektywnie!
niufel BAD - Bardzo Aktywny Działacz sie gra sie ma
Śmieszne to Ty masz posty nadal nie wiesz ocb to sie nie udzielaj!! zawody zal.pl tyle jeżeli ktoś twierdzi inaczej jest taki sam jak twoje posty 2005 niektorzy bali się plywac i to bynajmniej nie byl Rewal skończ. Pozdrawiam
_________________ Murder Ya Life!! międzyzdroje 2008
Patrze obiektywnie, to Tobie tej obiektywności najwyraźniej brakuję. Zawody o puchar ratowniczy Gminy Rewal są na żenującym poziomie, a ich wynik z góry ustawiony. Zawody prowadzą jedynie do chorej rywalizacji i nie są wyznacznikiem niczego. Miejscowość, która je organizuję dobiera konkuręcie pod siebie, te w których akurat są najlepsi.
Widzisz jeszcze jakiś sens w startowaniu w tych zawodach? Bo ja żadnego.
Limon w jakiej pracujesz miejscowości? Podejrzewam, że w Niechorzu. Uwierz, ze wcale nie jesteś takim mistrzuniem za jakiego się uważasz.
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 12:15 pm
hehe... ojjj chyba Limon uderzyłeś we wrażliwy punkt
Jeżeli chodzi o "inną ekipę" to raczej chodzi o innych ludzi, bo z tego co wiem, to do sezonu '05 Rewal obstawiała bardzo mocna ekipa ...
Jeżeli chodzi o zawody... nie wiem dlaczego jacker twierdzisz, że konkurencje są ustawione pod miejscowość która je organizuje ? Jeżeli są ludzie którzy trenują bieganie, pływanie wśród ratowników, to w każdej praktycznie konkurencji będą mocni.
A konkurencje takie jak : flagi, bieg- pływanie - bieg , akcja z kołowrotem są raczej typowymi konkurencjami na zawodach Poza tym... czy nie można tych zawodów potraktować jako pewnego rodzaju rodzaj treningu ? tylko z ekipami z innych miejscowości ? a nie od razu pisać, że "żenujący poziom" , albo "chora rywalizacjia"
I takie zawody (przynajmniej w zeszłym roku) przyciągają ludzi, którzy przychodzą, patrzą co się dzieje, jest też możliwość pozkazania się ....