Nie napisałem, że zawody wygrywa miejscowość, która organiuzje zawody. Każdy interpretuję wszystko tak jak mu wygodniej... Chodziło mi o to, że zawody wygrywa ten, kto ma wyrobione chody w Gminie...
Wiesz co Jacker w tym momencie to widze ze Ty nieznasz tematu Niechorze i chody w gminie to dwie sprzeczne rzeczy jak ogień i woda !! Widze ze brakuje argumentów hehehe a o chodach to chyba możesz cos powiedziec prawda.........
SHARIN Wypowie się, choć w ostateczności Zjem Cie :D
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 8:18 pm
w 2005 nie było niufla teraz rewal the best! bo Niufel tam jest niom ale te wasze wspomnienia przypominaja mi pewnego pijanego żula na którego kiedyś przypadkiem trafilem na ulicy i chciał mi opowiedzieć o swojej przeszłosci jaki to nie był bogaty nie maial jakiego to domu i jaką piękną żone .. tylko że wszystko przechlał wiec lepiej nie wspominajcie co było tylko róbcie swoje jak tylko dobrze potraficie to robić i najlepiej żebyscie sie przy tym dobrze bawili bo robi sie to co sie lubi co nie .. ?? a te wasze kłutnie które kąpielisko jest lepsze sa bez sensu... tym bardziej ze udzielają sie osoby które tam w 2005 nie były... hehe ;p
Może byś tak Niufel troszke zluzował. Odwaliłeś w Rewalu tylko jeden sezon, więc mam prośbe nie wypowiadaj się na tematy które znasz tylko z opowieści.
Chyba jednak nie ? a skad to mozesz wiedziec ? akurat mam info z 1 ręki więc nie pierd***** cieciu!! 3/4 ludzi na tym forum myśli ,że wie więcej niż jest naprawde bleeee ogarnijcie sie do hu*****!!!!!!
_________________ Murder Ya Life!! międzyzdroje 2008
Wiek: 25 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 291 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 10:39 am
Panowie ratownicy dajcie sobie na wstrzymanie, to forum nie czytają tylko ludzie z waszego rewalskiego folwarku, tylko czesto całkiem przypadkowi (czyt. nie ratownicy). Tak wszystkim zależy na wizerunku WOPR-u a sami sobie burzycie ten wizerunek. Jakieś wasze żale i urazy załatwiajcie na privie.
_________________ Zawsze powinieneś przerwać CPR po drugim Au!ze strony pacjenta
niufel BAD - Bardzo Aktywny Działacz sie gra sie ma
przekleństwo to jest rewalski folwark ? teraz przesadziłeś,, jak masz jakiś problem pisz otwarcie,, troszkę mnie emocje poniosły bo nie lubie jak ktoś kłamie wiec sory dla (czyt. nie ratownicy),, Pozdrawiam
_________________ Murder Ya Life!! międzyzdroje 2008
Wiek: 25 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 291 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 11:54 am
Niufel czytaj ze zrozumieniem....
niufel napisał/a:
Chyba jednak nie ? a skad to mozesz wiedziec ? akurat mam info z 1 ręki więc nie pierd***** cieciu!! 3/4 ludzi na tym forum myśli ,że wie więcej niż jest naprawde bleeee ogarnijcie sie do hu*****!!!!!!
<--- zapewne Twój post jest swietny, na poziomie i nie zawiera przekleństw i wyzwisk...:) Pozdro
_________________ Zawsze powinieneś przerwać CPR po drugim Au!ze strony pacjenta
niufel BAD - Bardzo Aktywny Działacz sie gra sie ma
Nifel nie unoś sie nie warto ... wiem jaki jesteś wrażliwy...:)
Jeżeli chodzi o zawody to nie jestem w 100% pewny ale konkurencje są wybierane przez miejscowość w której są organizowane a wiadoimo ze ona ustawi sobie je tak zeby jak najlepiej wypadła niestety tak jest... i tak najlepsza drużyna wygra.KONIEC
Skacowany masz racje najwazniejszy jest nasz wizerunek jak ludzie nas odbieraja tak nas traktuja...
jezeli chodzi o ekipe Rewal z 2005 to zostało naprawde mało osob mozna je policzyc na palcach jednej ręki ale są inni ktorzy znami jezdzą i są naprawde świetnymi ratownikami zreszta statystyki mowią same za siebie- 0 utonięc przez 5 sezonów to chyba oczymś świadczy prawda..
pozdrawiam cały domek nr 3 GTW <[NifelKucharzFelipeElektryk]>!! p0zdr0...
Felipe.