Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji,zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych, Dz.U.Nr 133 poz.833 z późn. zm.)
Po otrzymaniu dokumentów aplikacyjnych skontaktujemy się z każdym kandydatem w przeciągu 7 dni
_________________ MR-1999
RW-2004
SRW-2007
Dodatkowo:
Starszy sternik motorowodny
Instruktor Dyscypliny sportu pływanie
Instruktor Pierwszej Pomocy
Licencjonowany Ratownik Medyczny
Kierownik Obozów i Kolonii
trochę mało danych:
- jaki termin (np. lipiec-sierpień itp) ?
- jaka forma (kolonia, kąpielisko morskie, basen itp) ?
- jakie miejsce (miasto, region itp) ?
list motywacyjny do podjęcia pracy w charakterze ratownika?? To jakieś żarty?
List motywacyjny sprawdza sposób formułowania przez Ciebie myśli, jeżeli masz z nim problem szukaj pracy gdzie indziej...
_________________ MR-1999
RW-2004
SRW-2007
Dodatkowo:
Starszy sternik motorowodny
Instruktor Dyscypliny sportu pływanie
Instruktor Pierwszej Pomocy
Licencjonowany Ratownik Medyczny
Kierownik Obozów i Kolonii
List motywacyjny sprawdza sposób formułowania przez Ciebie myśli,
proponuje jeszcze testy na inteligencje i badanie DNA... niestety sposob formulowania mysli najlepiej sprawdza sie w pracy a listy motywacyjne wygladaja tak samo za sprawa google...
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!
trochę mało danych:
- jaki termin (np. lipiec-sierpień itp) ?
- jaka forma (kolonia, kąpielisko morskie, basen itp) ?
- jakie miejsce (miasto, region itp) ?
odpowiedzcie na ten post
_________________ Bądź szybki jak huragan, spokojny jak las, napastliwy i żarłoczny jak ogień, nieporuszony jak góra, nieprzenikniony jak ciemność, nagły jak piorun.
Gość robi was w wała nawet nie napisał gdzie praca jest !!!!! to jak gdzie bedziecie pracowac moze nad OCEANEM ?? albo Brodzikiem Po Prostu kawał to jest chyba i juz nabiliscie sie w Butle BEZPIECZNAWODA
Ja też wysłałem papiery i odpowiedzi nie dostałem. A jak napisałem do nich gdzie ta praca to napisali, że więcej szczegółów dopiero po wysłaniu podania.
Nawet jak by odpowiedzieli to raczej już tam nie pojadę pracować!!!!