Sposób prowadzenia rekrutacji przypomina swoim działaniem firmę zajmującą się pośrednictwem pracy. Nie jest to grzech, niemniej bez podawania jakichkolwiek informacji szczegółowych jak dla mnie sprowadza się do wyciągania danych osobowych. Polecałbym poinformowanie, jakiego typu stanowiska możecie zaproponować, jaką formę zatrudnienia, w jakich miastach. Pisząc list motywacyjny odpisuje się na bardzo konkretne stanowisko w konkretnym miejscu/firmie. Tutaj mamy absolutny brak konkretów. Tematu nie zamykam, liczę na rozwinięcie ze strony jego założyciela.
Ogłoszenie o pracę jest aktualne, szkoda że nie wypowiadają się osoby do których dzwoniłem.
Treść jest wyraźna: Po otrzymaniu dokumentów będzie kontakt.
Nie wiedziałem że napisanie listu motywacyjnego dla ratownika WOPR to taki problem... młodszy ratownik WOPR wysłał dokumenty i już ma pracę nad morzem.
Pozdrawiam
_________________ MR-1999
RW-2004
SRW-2007
Dodatkowo:
Starszy sternik motorowodny
Instruktor Dyscypliny sportu pływanie
Instruktor Pierwszej Pomocy
Licencjonowany Ratownik Medyczny
Kierownik Obozów i Kolonii
Sposób prowadzenia rekrutacji przypomina swoim działaniem firmę zajmującą się pośrednictwem pracy. Nie jest to grzech, niemniej bez podawania jakichkolwiek informacji szczegółowych jak dla mnie sprowadza się do wyciągania danych osobowych. Polecałbym poinformowanie, jakiego typu stanowiska możecie zaproponować, jaką formę zatrudnienia, w jakich miastach. Pisząc list motywacyjny odpisuje się na bardzo konkretne stanowisko w konkretnym miejscu/firmie. Tutaj mamy absolutny brak konkretów. Tematu nie zamykam, liczę na rozwinięcie ze strony jego założyciela.
pozdrawiam
Drogi Adminie!
Forum nie jest odpowiednim miejscem na Publikowanie Danych Osobowych czy Danych Firmy, jak również nie jest odpowiednim miejscem do szukania pracowników, jednak szukam ratowników poprzez to forum gdyż wiem że to miejsce gdzie wielu członków WOPR zagląda!
Sądzę że osoby naprawdę szukające pracy wyślą aplikację!!
Otrzymałem aplikację od wielu ratowników i kontaktowałem się już z nimi
Pozdrawiam
_________________ MR-1999
RW-2004
SRW-2007
Dodatkowo:
Starszy sternik motorowodny
Instruktor Dyscypliny sportu pływanie
Instruktor Pierwszej Pomocy
Licencjonowany Ratownik Medyczny
Kierownik Obozów i Kolonii
Otrzymałem aplikację od wielu ratowników i kontaktowałem się już z nimi
szkoda ze nikt nie moze tego potwierdzic a wrecz jest wiele glosow ktore mowia o braku odzewu... dziekujemy ze wasza firma wspanilomyslnie uzyla forum do celow rekrutacyjnych. prosze podac nr konta na ktore bedziemy mogli przelac nasze uznaie i wdziecznosc...
Bezpiecznawoda napisał/a:
Forum nie jest odpowiednim miejscem na Publikowanie Danych Osobowych czy Danych Firmy
mysle ze nr z KRSu lub innej ewidencji by wystarczyl... proponuje niedoszlych pracownikow traktowac jako rownoprawnych partnerow a nie jak przedmiot...
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!
Potym jak wczoraj napisałem na forum że do mnie nikt się nie odezwał po wysłaniu dokumentów dostałem odpowiedź że firma Bezpieczna Woda będzie zaiteresowan zatrudnieniem mnie w wakcaje nad morzem.
Potym jak wczoraj napisałem na forum że do mnie nikt się nie odezwał po wysłaniu dokumentów dostałem odpowiedź że firma Bezpieczna Woda będzie zaiteresowan zatrudnieniem mnie w wakcaje nad morzem.
milo to slyszec. mozesz podac wiecej szczegolow zatrudnienia?? czy moze nie znasz zadnych warunkow??
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!
Nocleg w pokojach 2 osobowych w pensjonacie
3 posiłki dziennie plus podwieczorek (śniadanie i kolacja-szwecki stół)
Praca około 6-7 godzin przy kąpaniu kolonii
płace 900 młodszy
1000-1400 wodny