Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 11:20 pm Praca w wakacje - Krakow
Kolega wlasnie poinformowal mnie iz poszukuje ratownikow WOPR do pracy w czasie wakacji w Krakowie na basen WILSY. Chetnych prosze o kontakt na pw a przekaze namiary do kolegi.
Inny kolega poszukuje rowniez w Krakowie podczas wakacji zastepstwa na basenie kompleksu ESCADA (kryty basen rekreacyjny o dlugosci 16m) gdyz wyjezdza on do pracy nad morze. Chetnych (ratownikow WOPR) prosze o informacje na pw a przekaze dalszy kontakt.
Pozdrawiam
_________________ Sprzedam NOWY WOREK NIVEA WOPR
Sprzedam NOWE SPODENKI NIVEA WOPR rozmiar L
No ja się do SwimTestu odezwałem ale jakoś nie dzwonili jeszcze czy coś, więc czekam.. Mam nadzieję że się zreflektują na mnie i przyjmą mnie do pracy bo bardzo mi zależy żeby tego lata w Krakowie pracować.
No wiesz, ale ja po porstu od tej niepewności się zaczynam bać, bo to tydzień czekam a CV przejrzeć to chwila moment, a odpowiedzi nie dać, to nie wiem jak mam odebrać. No nic, czekam Jeśli byś coś wiedział to byłbym bardzo skory żebyś jakąś informację przesłał