-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Kurs poczatkowy
Autor Wiadomość
Werewolf 
Doświadczony Forumowicz WOPR
MRW

Wysłany: Sro Sie 09, 2006 10:09 pm   

Widzisz tak sie sklada ze akurat ze mam laptopa i blue conect z ktorego moge skozystac z kazdego miejsca...i wogole niewiem oco ci chodzi za wszelka cene starasz sie udowodnic swoja racje przy okazji klucac sie przy tym, a moje posty niemaja takiego celu. To jest forum kazdy moze tu powiedziec wlasne zdanie ale niedogryzac komus. Proponuje zaczac cwiczyc joge to bardzo dobze wplywa na samopoczucie i uspokaja czlowieka

co do dlugosci pracy nad morzem, fakt moj blad pomylily mi sie dni wyjazdu....przez co napisalem 3 tygodnie...i w jednym zgadles wyjechalem 18 lipca, tego samego dnia co napisalem ogloszenie o prace dostalem telefon od znajomego i bylem potrzebny od zaraz dlatego nasteponego dnia rano juz bylem w pociagu;]...zreszta co sie bede tlumaczyl...w skrucie niekluc sie juz bo to forum jest przyjazne i fajnie bedzie jak tak pozostanie, a niechce przez jednego osobnika zmieniac zdania...
Ostatnio zmieniony przez Werewolf Sro Sie 09, 2006 10:30 pm, w całości zmieniany 1 raz  

DeVu 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Sro Sie 09, 2006 10:10 pm   

HDS, wieżysz w to, że:

HDS napisał/a:
w komorce nie mogl miec internetu? mogl.
mogl pisac na laptopie? mogl.
mogl przerwy wykozystywac do szusowania po sieci zamiast odpoczywac w cieniu.. mogl? mogl!

bo ja nie za bardzo ;)

Poza tym dalsza rozmowa nie ma sensu. Zboczyliście z tematu. Proponuję go najlepiej zamknąć.

Pozdrawiam!

Werewolf 
MRW

Wysłany: Sro Sie 09, 2006 10:35 pm   

Nikt ci wierzyc niekarze :wink: dla niektorych to jest wciarz rzecz nieosiagalna, a jezeli dla kogos jest to rzecz nieosiagalna to najczesciej w to niewierzy...dlatego cie rozumiem...luknij na linka, niektorzy ratownicy lubia miec taki sprzet przy sobie dlatego zrobili nawet taki bajerek z herbem WOPR (przynajmnie niemialem piasku miedzy klawiszami):lol:

http://www.e-wopr.pl/inde...=produkt&id=175

pozdro

PS.faktycznie zamknijcie temat bo sie spam zrobil o niczym...

Werewolf 
MRW

Wysłany: Czw Sie 10, 2006 12:08 pm   

Wiesz co pozadek juz niejedn prubowal tam zrobic a skonczyl kiepsko...ale te kursy podstawowe maja jedna bardzo dobra zalete moim zdaniem: Skoro chlopak przyjdzie na kurs podstawowy i niebedzie w stanie zaliczyc czasowki (bedzie plynol powiedzmy 49sna 50m) no to poco ma robic niepotrzebny tlum na kursie wstepnym skoro i tak sie niedostanie...kurs podstawowy eliminuje najslabsze ogniwa, a przy okazji jest zastrzykiem niemalej gotowki dla WOPR;]

alex_nh 
Wypowie się, choć w ostateczności

Wysłany: Pią Sie 11, 2006 6:01 pm   

i to jest prawda, teraz kurs podstawowy/poczatkowy kosztuje 90 zl!! 55 kurs a 35 instruktor! to jest nienormalne to powinno byc za free a nie za taka kase, no dobra co najwyzej 30 zl no ale nie 90!!a jak ktos nie ma karty plywackej to +20 zeta ale to juz co innego bo karte trzeba miec i tak... ale moim zdaniejm taki kurs poczatkowy jest potrzebny (choc nie za taka kase) bo jesli ktos ma dostac sie na kurs MR i go oblac pozniej to lepiej zeby juz tracil te 90 zl a nie 550 bo tyle kosztuje kurs w tym roku na mR w Krakowie w WOPRze :|

Werewolf 
MRW

Wysłany: Pią Sie 11, 2006 7:18 pm   

te 550zl to jest na razie pikus...zobaczysz jakie wydatki przyjda ci w trakcie kursu...

alex_nh 

Wysłany: Pon Sie 14, 2006 8:11 pm   

tzn co? o rany boskie, cos mi sie wydaje ze coraz mniej mi sie oplaca robic temo MR ....

Werewolf 
MRW

Wysłany: Pon Sie 14, 2006 9:55 pm   

alex_nh napisał/a:
tzn co? o rany boskie, cos mi sie wydaje ze coraz mniej mi sie oplaca robic temo MR ....

pletwy,maska,fajka,liny...jak pojedziecie na gorska zeke to..pianka,rekawice piankowe , buty piankowe...duzo cie to wyjdzie;]

albo tak jak kolega pisze...jedz do sopotu....

alex_nh 

Wysłany: Sro Sie 16, 2006 12:09 pm   

ha! gdyby to bylo takie latwe pjechac do sopotu z dnia na dzien;p heh, no ale maske i fajke mam wiec mnie to troche odciazy.... no ale niazduzo. a wlasnie, duzo bedzie takuich wyjazdow, jak mowisz o tych gorach...?

Werewolf 
MRW

Wysłany: Sro Sie 16, 2006 1:24 pm   

Mielismy dwa...jeden pod koniec marca a drugi w czerwcu....Dobze byscie mieli jak by waszym instruktorem byl Piotr Warzecha...Naprawde facet wszystkim was zarazi, kajaki,nurkowanie itp...

alex_nh 

Wysłany: Sro Sie 16, 2006 2:51 pm   

wow, gdyby bylo tak jak mowisz byloby super :D hehe...nurkowanie, to lubie :) :mrgreen:

[ Dodano: Pią Sie 18, 2006 12:42 pm ]
a mam jeszcze jedno pytanie, czy u nas w kraku duzo osob nie zadaje egzaminu koncowego MR?? czy czepiaja sie bardzo przy egzaminach?? ;p

Odpowiedz do tematu