Wysłany: Nie Sty 16, 2005 12:17 am Płocki WOPR wspierał WOŚP !!!
Płocki WOPR jako pierwszy w historii Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy miał swój sztab. Ratownicy oraz osoby związane z wodą (żeglarze, motorowodniacy i skuterowcy) razem 65 osób zbierali kaske dla fundacji Jurka Owsiaka. Udało im się zebrać 16 500 zł, kwotę jeszcze tego samego dnia (9stycznia) przekazano w sztabie głównym Jurkowi na Woronicza w gmachu TVP.
Ale to nie jedyna taka akcja organizowana przez płockich wodniaków:, "Wiwat Bezpieczne Wakaje", "Ratownik w szkole 2004", zbiórka dla datków dla dzieci z domów dziecka zorganizowana wraz z płockimi mediami, mógłbym tak wymieniać długo.
WWW.WOPR.PLOCMAN.PL
Co wy na to??
sr_wopr Gość
Wysłany: Pon Sty 31, 2005 5:44 pm
No to nieźle... Ja mogę wymienić jednostkę WOPRu, która także zajmuje się zbiórką pieniędzy... wyłącznie dla prezesa tej jednostki i licznych dupowłazów. Nie chcę jednak pisać która to jednostka, bo mimo wszystko rzuciłoby to niezasłużony cień na Ratowników zarejestrowanych w tym oddziale. Życie nie bajka...
RGIW Gość
Wysłany: Nie Mar 13, 2005 8:22 pm Poprostu boisz sie powiedziec. (do sw_wopr)
Boisz sie powiedziec jaka to jednostka i taka jest prawda. Te twoje teksty na forum mnie dobijaja. Ile ci placa za to ze siedzisz tu i wypisujesz takie pierdoly, promujac przy okazji Środowiskowy WOPR ktorego jestes czlonkiem. Lepiej jusz przestan bo to jest zalosne. Pozdro.
ratownik Gość
Wysłany: Pon Mar 14, 2005 2:39 pm
Do RGIW!!! Nie właż z polityką kolego! Zostawmy to fanatykom różnych gierek nikomu niepotrzebnych
Do RGIW!!! Nie właż z polityką kolego! Zostawmy to fanatykom różnych gierek nikomu niepotrzebnych
Do ratownik ===> Przeczytaj najpierw pare postow co ten sr_wopr wypisuje i wtedy mow kto tu wchodzi z polityka. wiec pozostawiam reszte twojej wypowiedzi bez komentarza. Pozdro.
sr_wopr Gość
Wysłany: Wto Mar 22, 2005 5:20 pm
Ale ze mną pojechał... Musze Cię rozczarować kolego. Nie jestem ze Środowiskowego WOPRu, w ogóle nie mam żadnego związku z Warszawą. I z polityką też nie!!!!!!! Mówię poprostu w skrócie, co ja i wielu wielu innych musiało znosić w jednej z jednostek. Jeśli uważasz, że jestem tu po to żeby mieszać innym w głowach albo promować kogoś to się mylisz. Kurcze, nie wiedziałem, że ktoś tak może odbierać moje posty. Po prostu lubię to forum i często tu zaglądam, a że takie tematy poruszamy... Jeśli drażni to kogoś, to co mogę poradzić. Mnie też drażni tu niejedno ale nie oceniam kogoś po jednym czy kilku wpisach...Nara.
Ale po co ta zbedna dyskusja??? Dieselowi chodzilo o to ze Płocki WOPR jest stale widoczny w zyciu miasta i ze sie ratownicy udzielaja spolecznie i w ogole ze zajefajni jestesmy
pozdrowienia dla wszystkich ratownikow z Płockiego WOPR
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 7:01 am Re: Poprostu boisz sie powiedziec. (do sw_wopr)
RGIW napisał/a:
...... promujac przy okazji Środowiskowy WOPR ktorego jestes czlonkiem. .........
Myślę, że nick sr_wopr to być moze starszy ratownik wopr. A ciekawe skad u ciebie takie uczulenie na Środowiskowe Warszawskie WOPR? A i nick RGIW można też kojarzyć w sposob zaskakujący :)
_________________ Tylko życie poświecone innym warte jest przeżycia