-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Płocki WOPR wspierał WOŚP !!!
Autor Wiadomość
Diesel
Gość
Wysłany: Nie Sty 16, 2005 12:17 am   Płocki WOPR wspierał WOŚP !!!

Płocki WOPR jako pierwszy w historii Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy miał swój sztab. Ratownicy oraz osoby związane z wodą (żeglarze, motorowodniacy i skuterowcy) razem 65 osób zbierali kaske dla fundacji Jurka Owsiaka. Udało im się zebrać 16 500 zł, kwotę jeszcze tego samego dnia (9stycznia) przekazano w sztabie głównym Jurkowi na Woronicza w gmachu TVP.
Ale to nie jedyna taka akcja organizowana przez płockich wodniaków:, "Wiwat Bezpieczne Wakaje", "Ratownik w szkole 2004", zbiórka dla datków dla dzieci z domów dziecka zorganizowana wraz z płockimi mediami, mógłbym tak wymieniać długo.
WWW.WOPR.PLOCMAN.PL

Co wy na to??

sr_wopr
Gość
Wysłany: Pon Sty 31, 2005 5:44 pm   

No to nieźle... Ja mogę wymienić jednostkę WOPRu, która także zajmuje się zbiórką pieniędzy... wyłącznie dla prezesa tej jednostki i licznych dupowłazów. Nie chcę jednak pisać która to jednostka, bo mimo wszystko rzuciłoby to niezasłużony cień na Ratowników zarejestrowanych w tym oddziale. Życie nie bajka...

RGIW
Gość
Wysłany: Nie Mar 13, 2005 8:22 pm   Poprostu boisz sie powiedziec. (do sw_wopr)

Boisz sie powiedziec jaka to jednostka i taka jest prawda. Te twoje teksty na forum mnie dobijaja. Ile ci placa za to ze siedzisz tu i wypisujesz takie pierdoly, promujac przy okazji Środowiskowy WOPR ktorego jestes czlonkiem. Lepiej jusz przestan bo to jest zalosne. Pozdro.

ratownik
Gość
Wysłany: Pon Mar 14, 2005 2:39 pm   

Do RGIW!!! Nie właż z polityką kolego! Zostawmy to fanatykom różnych gierek nikomu niepotrzebnych

RGIW
Gość
Wysłany: Czw Mar 17, 2005 4:33 pm   Rozmowy ciag dalszy :)

ratownik napisał/a:
Do RGIW!!! Nie właż z polityką kolego! Zostawmy to fanatykom różnych gierek nikomu niepotrzebnych

Do ratownik ===> Przeczytaj najpierw pare postow co ten sr_wopr wypisuje i wtedy mow kto tu wchodzi z polityka. wiec pozostawiam reszte twojej wypowiedzi bez komentarza. Pozdro. :roll:

sr_wopr
Gość
Wysłany: Wto Mar 22, 2005 5:20 pm   

Ale ze mną pojechał... Musze Cię rozczarować kolego. Nie jestem ze Środowiskowego WOPRu, w ogóle nie mam żadnego związku z Warszawą. I z polityką też nie!!!!!!! Mówię poprostu w skrócie, co ja i wielu wielu innych musiało znosić w jednej z jednostek. Jeśli uważasz, że jestem tu po to żeby mieszać innym w głowach albo promować kogoś to się mylisz. Kurcze, nie wiedziałem, że ktoś tak może odbierać moje posty. Po prostu lubię to forum i często tu zaglądam, a że takie tematy poruszamy... Jeśli drażni to kogoś, to co mogę poradzić. Mnie też drażni tu niejedno ale nie oceniam kogoś po jednym czy kilku wpisach...Nara.

maciek_m 
Wypowie się, choć w ostateczności

Wysłany: Wto Cze 20, 2006 8:59 am   

Ale po co ta zbedna dyskusja??? Dieselowi chodzilo o to ze Płocki WOPR jest stale widoczny w zyciu miasta i ze sie ratownicy udzielaja spolecznie i w ogole ze zajefajni jestesmy :D
pozdrowienia dla wszystkich ratownikow z Płockiego WOPR

anmark 
BAD - Bardzo Aktywny Działacz
SR WOPR

Wysłany: Sro Cze 21, 2006 7:01 am   Re: Poprostu boisz sie powiedziec. (do sw_wopr)

RGIW napisał/a:
...... promujac przy okazji Środowiskowy WOPR ktorego jestes czlonkiem. .........

Myślę, że nick sr_wopr to być moze starszy ratownik wopr. A ciekawe skad u ciebie takie uczulenie na Środowiskowe Warszawskie WOPR? A i nick RGIW można też kojarzyć w sposob zaskakujący :)

Odpowiedz do tematu