czy moze mi ktos podac stronke aktualna ze WSZYSTKIMI przepisami dotyczacymi wopr-u? chodzi mi m.in o takie zeby pisalo czy potrzebny jest ratownik jak sa dodatkowe atrakcje na plywalni np zjezdzalnie, jaccuzi itd...
a może macie jakiś dokładny przepis łączący unię europejską z ratownictwem?wiem, że coś takiego istnieje ale nie mogę tego znaleźć a jest mi bardzo potrzebne. ta dyrektywa czy rozporządzenie daje wolną rękę woprowi lub ogólnie stowarzyszeniom do podejmowania jakichkolwiek decyzji, tylko niestety nie mogę znaleźć tego dokładnie :/ bardzo proszę Was o pomoc
a może macie jakiś dokładny przepis łączący unię europejską z ratownictwem?wiem, że coś takiego istnieje ale nie mogę tego znaleźć a jest mi bardzo potrzebne. ta dyrektywa czy rozporządzenie daje wolną rękę woprowi lub ogólnie stowarzyszeniom do podejmowania jakichkolwiek decyzji, tylko niestety nie mogę znaleźć tego dokładnie :/ bardzo proszę Was o pomoc
dokładnie czego konkretnie szukasz ?
WOPR jest członkiem ILS więc właśnie swoje przepisy zaczyna dostosowywać do ILS
Wchodzi w życie w 2010 roku także ustawa o ratownictwie - więc do niej też trzeba się dostosować
W sejmie znajduje się tez projekt ustawy o ratownictwie wodnym - w nim wkońcu będą usankcjonowane zasady ratownictwa wodnego
Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 66 Skąd: Gdzieś z morza pisze...
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 10:47 pm
masz może gdzieś projekt tego projektu ustawy?? i ustawy która ma wejść w życie w 2010??
---------------------------------
----- Pzdr / BRDGS ----------
masz może gdzieś projekt tego projektu ustawy?? i ustawy która ma wejść w życie w 2010??
---------------------------------
----- Pzdr / BRDGS ----------
Ustawa o ratownictwie medycznym - o niej mówie daje czas na dostosowanie sie do przepisow do marca 2010 roku.
Masz wszelkie obowiązujące USTAWY na stronie www.wopr.pl ZAKŁADKA PRAWO