witajcie,
proszę o wypowiedzenie sie osób pracujacych na terenie Warszawianki wodny park, w wypowiedzi proszę o napisanie najważniejszych rzeczy tj. warunki zatrudnienia, wynagrodzenia, system pracy, możliwości zarobienia dodatkowych pieniędzy np w charakterze instruktora pływania etc. z góry dziekuje za wszystkie wypowiedzi na temat tej pływalni.
pracowałem - warunki zatrudnienia - 1/1 lub 1/2 etatu. Praca 8 lub 7 godzin na płycie basenu - 15 minut przerwy w ciągu całego dnia!!! - woła o pomstę do nieba. Wynagrodzenie - teraz coś ok 1400 czy 1500, system zmianowy - praca w dni powszednie i weekendy, jak ci uloza grafik tak musisz przyjsc, chyba ze masz "chody":) - plus jest taki, że dyżur możesz komuś odsprzedać lub wymienić się. Praca jako instruktor - jak najbardziej, oczywiscie "po godzinach" (firma ktora zatrudnia i wodny park kasują większość, więc do kieszeni instruktora wpada całkiem niewiele - złodziejstwo to kolejny wielki minus. Normy zatrudnienia ratownikow - bardzo minimalistyczne!!!! Niecka 50x25 i dwóch cieci - wątpię, że cokolwiek zauważysz. Na basenie mialo kiedys miejsce utoniecie, innym razem - zasniecie pod wodą - klienta wyciagnał inny klient (a nie ratownik!!!!).
Szybko z tamtad spierdzieliłem, poza tym - jak wszyscy. Jest to basen o najwiekszej rotacji kadry ratowniczej w Warszawie. Ludzie ktorzy pracuja po 5-6 miesiecy to juz stali pracownicy. Ciekawe dlaczego? Ogolnie - nie polecam.
mampa Wypowie się, choć w ostateczności RW/instr. pływania
Gaylord, to nie wesoło:/ a juz myślełem że skusze się o pracę na tym basenie... może sprobuje na basenie SGGW(tylko z tego co wiem to mało tam płacą) dzięki Gaylord za szybką i treściwą odpowiedź.. zastanawiam się gdzie warto probowac się dostac do pracy...
pozdrawiam