Wysłany: Sob Sie 09, 2008 11:01 am Poszukuje Ratowniczki
Witam,
Szukam dziewczyne o pieknych dlugich blond kreconych wloskach oraz o bardzo ladnych niebieskich oczkach. Patrolowala plaze w Miedzywodziu dnia 06.08.08.
Jezeli ktos Ja zna, to bardzo prosze o jakies informacje- chociazby Imie.
Ona klamie! To bylam ja! Mam na imie Kunegunda, wyslij mi fotke na kunia007@gmail.com, napisz ile masz w kablu to moze sie spotkamy!!!!
Buzki kotku!!![/list]
_________________ 2006 MR | 2006 płetwonurek CMAS/P1 | 2007 RW | 2008 NPLQ | 2008 AED | 2008 Chubb's Fire Warden Certificate | 2008 First Aid at Work
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 10:01 pm
Hahaha czekaj na ratownika z bajki...
_________________ Młodszy Ratownik WOPR
"Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt."
"Dla świata jesteśmy tylko ludźmi - dla ludzi, których ratujemy jesteśmy całym światem"
No to w takim razie trudno Go znaleźć albo rozpoznać tego właściwego..
Dobra, bo zeszłam z tematu. Aż jestem ciekawa czy poszukiwana ratowniczka się znalazła;)
Chłopak powinien zejść na ziemię, a jak jest taki zdesperowany to może niech da ogłoszenia na wszystkich możliwych portalach i odwiedzi czaty regionalne na Międzywodziu...?