Nie ma się czym przejmować takimi ludźmi, najłatwiej jest krytykować.
Osobiście znam ludzi którzy "opluwali" nas zawód nas samychl, dopóki im się brzydko mówiąc łapka podwinęła na wodzie a teraz są gorącymi przyjacielami. Trzeba zawsze tłumaczyć i przedstawiać jak najlepszy wizerunek ratowników nie zapominając o własnej postawie. Pamiętając o czarnych owcach które są w każdym zawodzie.
Ludzie którzy w ten sposób krytykują nie rozumieją pasji i idei ratownictwa wodnego. Nie rozumieją że jest to nasz sposób na życie.
Pozdrawiam wszystkich ratowników
_________________ >> Ratownik WOPR > Stermotorzysta > Strenik motorowodny > Żeglarz jachtowy > P1 CMAS > Radiotelefonista VHF > kier. Ratownictwo Medyczne >>
>> Należy zawsze wykonać wszystko, co potrzeba, a nie wszystko, co można. <<
Bardzo ładna prezentacja:) szkoda właśnie że była pokazana praca tylko na morzu a nie na basenie ale naprawde fajnie zrobione i w ogle:) Nie przejmuj sie jakimiś krytykami ludzi którzy nie maja o tym pojęcia... wiesz jak jest
Pozdrawiam wszytskich którzy mają pojecie...
wazne ze sie wam chociaz podoba
tylko czasem zle robi sie na duchu ja slyszymy same negatywy o nas ;/
nom ale coz i tak zawsze mamy usmiech na twarzy:):)
Pozdrawiam cieplutko;*
_________________ Czy potrafisz zdecydowac kto ma Życ, a kto Umrzeć ????
UWAŻAM ŻE PREZENTACJA JAKĄ DOSTARCZYŁA NAM EWELINKA JEST NAJLESZĄ JAKĄ WIDZIAŁEM W TEJ TEMATYCE...
aż obgryzłem paznokcia z wrażenia co nie zdażało mi sie od 1998 roku