Może umieść ją na tym bezpłatnym serwerze: http://www.badongo.com/
a tu podaj tylko link lub porozmawiaj z administratorem czy udostępni tu miejsce na serwerze.
Jaką pojemność ma ta prezentacja??
_________________ >> Ratownik WOPR > Stermotorzysta > Strenik motorowodny > Żeglarz jachtowy > P1 CMAS > Radiotelefonista VHF > kier. Ratownictwo Medyczne >>
>> Należy zawsze wykonać wszystko, co potrzeba, a nie wszystko, co można. <<
a tak po fakcje to wrzucenie tego linka nie wiem czy się nie mija z postanowieniami regulaminu.. ale nie ja jestem od zwracania tutaj uwagi.
sory za offtop.
Ten link wrzucilem tylko jako sugestie do prezentacji w czesci humorystycznej, nie bylo moim zamiarem zadne reklamowanie tego portalu czy cos w tym stylu ;]
ciekawe;] ładne itp... chociaz moglas powstawiac wiecej zdjec typowo odstraszajacych ludzi od glupot... np plakat o skakaniu do wody itp;]
pozdro;]
ale ogolnie super;]
Ciekawa kompozycje, lecz mam parę uwag.
Za szybko przełączają się slajdy nie każdy jest super czytelnikiem (nie każdy zna treści), czasem trzeba się zastanowić nad sensem. Troszkę wolniej (znam to z autopsji)
Co do skanów artykułów to chodziło Ci tylko o uwidocznienie nagłówków - tak?
Fajne te ratownictwo tylko nad morzem - ktoś kto to zobaczy po raz pierwszy nie będący w temacie to pomyśli i będzie kojarzył WOPR tylko z morzem, bądź że tam są najlepsi a reszta to...
Jak tworzyć o wszystkich to niech tam będą wszyscy.
_________________ >> Ratownik WOPR > Stermotorzysta > Strenik motorowodny > Żeglarz jachtowy > P1 CMAS > Radiotelefonista VHF > kier. Ratownictwo Medyczne >>
>> Należy zawsze wykonać wszystko, co potrzeba, a nie wszystko, co można. <<
dzieki za uwagi
w wolnym czasie postaram sie pozminiac cos niecos
ale tez troche sie spieszyłam z tym bo dzisiaj daje to do oceny a mialam troche malo czasy na zrealizowanie tego projektu:)
Ale obiecuje ze naniose w wolnej chwili poprawki:)
Pozdrawiam cieplutko
_________________ Czy potrafisz zdecydowac kto ma Życ, a kto Umrzeć ????
Ja mam jeszcze jedną uwagę, ale niektórzy mogą się ze mną nie zgodzić bo to kwestia gustu. Podobało mi się przejścia między poszczególnymi slajdami, ale już wyśtwietlanie napisów literka po literce mnie troszkę irytowało, to oczekiwanie itd. Lepiej wrzucać tekst albo cały odrazu, albo chociaż linijka po linijce. Poza tym ładnie
_________________ "Co nas nie zabije, to nas wzmocni!"
"Boże, chroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sobie poradzę..."
milo slyszec ze sie wam podobalo bo pewien pan ktoremu dalam dzisiaj to do oceny to skrytykowal nas jako ratownikow udzielał zbednych komentarzy na temat naszej pracy. Denerwuja mnie takie osoby ktore wtracaja sie w nieswoje sprawy
Pozdrawiam
_________________ Czy potrafisz zdecydowac kto ma Życ, a kto Umrzeć ????
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 2:52 pm
Norma. Ciągle słyszymy opinie ludzi którzy za bardzo nie maja pojęcia o tej pracy, wypowiadają sie że Siedzimy cały dzień nic nie robimy a pieniądze dostajemy. Musimy to ignorować, sami przecież wiemy najlepiej jak wygląda nasza praca.