Cieszę się bardzo że mój pomysł zyskał waszą akceptacje
_________________ 2005-Młodszy Ratownik WOPR
2006-Sternik Motorowodny
Grupa Szybkiego Reagowania WOPR
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''
Ja też oczywiście się postaram, z ciekawości, zobacze ile nas będzie, na ile ten pomysł wypali
2006-Sternik Motorowodny
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''
2006-Sternik Motorowodny
sfrustrowany BAD - Bardzo Aktywny Działacz SR_WOPR
Postaram się być choć jestem dopiero wchodzący w niesamowitą śmietanke jaką jesteście Wy kochający RATOWNICTWO WODNE OCZYWIŚCIE JA TEŻ JE KOCHAM POZDRO
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 11:36 pm wrazenia po spotkaniu...
mieszane...myslalem ze wiecej nas bedzie ale fajnie bylo pogadac z tymi co byli. ciesze sie ze baca mnie nie zawiodl i mam nadzieje ze zaklad jest aktualny nemzi poruszyl wazna kwestie i szkoda ze wiecej osob sie nie wypowiedzialo. dziekuje wszystkim ktorzy byli i poswiecili chwilke.
ps. ci co nie byli maja przyniesc zwolnienia od lekarza lub usprawiedliwienia od rodzicow
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!
Spodziewałem się równierz więcej osób, max. było chyba 7 osób z 264, ale może to tylko na początek. Następne spotkanie 25.12. to może będzie więcej osób.
Ps. widziało mi się jak baca dyskutował z kovalszem :D