Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 2:29 pm Przenosiny z warszawskiego WOPRu do wielkopolskiego
Instruktor zglosil mnie do warszawskiego WOPRu. Jednak z racji, ze jestem z wielkopolski i blizej mam do najblizszego okregowego WOPRu chcialbym sie od nowego roku przeniesc. Jak to wyglada? Wystarczy tylko pojsc do WOPRu i poprosic o zmiane czy trzeba cos dodatkowo wypelniac?
A drugie pytanie to takie, czy jesli uzyskalem uprawnienia sternika motorowodnego to do ksiazeczki WOPRowskiej wbija to WOPR (po przedstawieniu patentu). Na kursie nic nam nie wbili do ksiazeczki, tak wiec wydaje mi sie, ze robi to WOPR. Mam racje?
_________________ 2007 - MR.
2007 - Sternik motorowodny.
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 3:16 pm Re: Przenosiny z warszawskiego WOPRu do wielkopolskiego
MrUkAs napisał/a:
A drugie pytanie to takie, czy jesli uzyskalem uprawnienia sternika motorowodnego to do ksiazeczki WOPRowskiej wbija to WOPR (po przedstawieniu patentu). Na kursie nic nam nie wbili do ksiazeczki, tak wiec wydaje mi sie, ze robi to WOPR. Mam racje?
U nas wystarczy iść do siedziby wopru i zawsze jest tam ktoś kto to poprostu wpisze w książeczkę i podbije pieczątkę.
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 4:50 pm Re: Przenosiny z warszawskiego WOPRu do wielkopolskiego
MrUkAs napisał/a:
Jasne idziesz do swojej jednostki i tam ci wszytko wbiją do legitymacji.
Pozdrawiam