W Tczewie i w najbliższych okolicach kursu sternika nikt nie robi. Najbliżej w Trójmieście.
pozdrawiam !!!
Oj pióro słabo zorientowany jesteś ja siedzę w kursach na sternika motorowodnego i starszego sternika motorowodnego.
Ostatnio kurs był w Sztumie jakoś w październiku kurs miał być także w Malborku ale niestety nie było tylu chętnych. Kursy są organizowane przez Romana i Wojciecha Chmielowskich znanych w pomorskim WOPR następny kurs ma być jakoś w maj/ czerwiec 2009 w jakich kol wiek pytań dajcie mi znać na pm lub tu na forum na pewno pomogę w tych sprawach
POZDRAWIAM!!
[ Dodano: Sro Sty 07, 2009 6:27 pm ]
zapomniałem o cenach ceny dla uczniów chyba~ 500 zł a na starszego sternika motorowodnego dla uczniów oraz służb mundurowych do bodajże 28 roku życia ~1000 zł dla innych na sternika ~600 zł a starszego sternika ~1200 Są to ceny przybliżone nie pamiętam dokładnie ale jak by ktoś był chętny to zapytam się dokładnie co i jak!!
_________________ 2007- Młodszy Ratownik WOPR
2008- Sternik Motorowodny
2008- Ratownik WOPR
2008- Ratownik DAN czyli:
- BLS
- Oxygen First Aid for Aquatic Emergencies
- AED
2008- Starszy Sternik Motorowodny