_________________ 2005-Młodszy Ratownik WOPR
2006-Sternik Motorowodny
Grupa Szybkiego Reagowania WOPR
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''
Mam pytanie odnosnie skladek. Skladke oplacilem w maju 2007 i czy to oznacza ze nastepna bede musial zaplacic w styczniu 2008, czy tez w maju 2008?
A drugie pytanie to takie, ze skladke mam zaplacona w warszawskim WOPR (tak zrobil to nasz instruktor) a jestem z wielkopolski i czy oplacajac skladke musze udac sie do Warszawy (spory kawal drogi) czy moge to za posrednictwem internetu, ew. poczty polskiej?
Mam pytanie odnosnie skladek. Skladke oplacilem w maju 2007 i czy to oznacza ze nastepna bede musial zaplacic w styczniu 2008, czy tez w maju 2008?
Składkę opłacasz na dany rok kalendarzowy, możesz zapłacić w styczniu, możesz w maju.
MrUkAs napisał/a:
A drugie pytanie to takie, ze skladke mam zaplacona w warszawskim WOPR (tak zrobil to nasz instruktor) a jestem z wielkopolski i czy oplacajac skladke musze udac sie do Warszawy (spory kawal drogi) czy moge to za posrednictwem internetu, ew. poczty polskiej?
Możesz bez problemu zmienić swój WOPR, na ten który Ci najbardziej pasuje. Jeżeli nie chcesz zmieniać WOPR-u to skontaktuj sie z warszawskim WOPR.
Monia, w całej Polszcze naszej każdy płaci 30zeta, tak jest ustalone. Jak płacisz 35, to raczej widać, że możesz walnąć po bance gościa który wymaga od was uiszczenia takiej zapłaty. Najwyraźniej sobie kasę w każdy sposób na was robi.
Monia, w całej Polszcze naszej każdy płaci 30zeta, tak jest ustalone. Jak płacisz 35, to raczej widać, że możesz walnąć po bance gościa który wymaga od was uiszczenia takiej zapłaty. Najwyraźniej sobie kasę w każdy sposób na was robi.
Jednostki terenowe WOPR jako samodzielne stowarzyszenia mogą same ustalać wysokość składki. Stąd występujące różnice w wysokości składek w różnych organizacjach WOPR.
Natomiast w uchwale ZG WOPR przyjęto 30 zł jako wielkość bazową składki członka zwyczajnego WOPR do naliczania kwoty odprowadzanej przez jednostki terenowe na rzecz ZG WOPR.
_________________ Tylko życie poświecone innym warte jest przeżycia
Witam, mam pytanko odnosnie skladaek. Kurs na mlodszego ratownika robilem w Klodzkim Woprze, ale teraz jestem we Wroclawiu i nie mam za bardzo jak pojechac do klodzka i uregulowac skladek, biorac rowniez poda uwage fakt, ze jest otwarty tylko w piatki przez 2h xD. Chcialbym zapytac czy moglbym zaplacic za skladki we Wroclawiu, czy musze w swoim woprze ?